Menu

Blog

Guds Playliste

Jeg klikker ”+” i YouTube på min telefon. Sådan .... nu er den sang tilføjet. Så kan jeg altid vende tilbage og afspille musikken en anden gang.

Af: Jan-Gunnar Wold

På gennemrejse

Paul var nok mere troende end jeg, hans forliste katolske historie til trods. Han havde ret.

Set med andre øjne

Når jeg ”ser ting med andre øjne” er det stadig mine egne øjne jeg bruger, men ser tingene fra et andet perspektiv.

Gud kan bare det der med lys

Når din bil skal til service, kører du ikke til bageren, men til et serviceværksted. Det virker naturligt, og alt andet ville være underligt. Hvorfor er det så, at vi ofte tænker så negativt om Gud?

Det er svært at tro, når Gud kan være så ond.

Troen kan være svær at bevare, når man har oplevet en meningsløs og alt for tidlig død eller smerte.

Så er der dækket bord

Nogle gange tænker vi at livet skal være som et pænt pyntet bord – og vi frustreres når det ligner bordet efter en fest.

Usundt religiøst lederskab

Husk at intet menneske står mellem dig og Gud. Selv den mest vidunderlige prædikant skal aldrig få autoriteten over dig.

En dårlig dag

Der findes måske et billede, du kan se på i timevis. En melodi, du kan lytte til igen og igen. Et måltid, der er lige så fantastisk, i dag som i går.

Menigheden der bestemte aldrig mere at give vand til fremmede.

Den fattige familie mente med forslaget, at fremmede skulle have deres eget vand, så de ikke uværdigt skulle komme til menigheden og tigge om vand, og at det var menighedens opgave at sørge for at de fremmede fik deres eget. 

Tanker omkring tanker

Hvad drejer alle disse, mine tanker, sig om? Når jeg ’går i mine egne tanker’ er det jo den ’sludder’ jeg har med mig selv dagen lang.
Loading...