Menu

Kontakt os

Vi hører gerne fra dig!

Måske søger du efter noget specielt, måske er du bare nysgerrig på, hvad adventisterne er for en størrelse, eller måske ønsker du at komme i kontakt med en speciel afdeling. Uanset årsag, vil vi meget gerne i kontakt med dig! Det ligger i vores DNA at have kontakt med mennesker, ligesom Bibelens fortællinger viser en Jesus, som hele tiden var sammen med andre.

Selvom vi gerne vil i dialog med dig, vil vi altid respektere din ret til privatliv. Vi kontakter dig kun, hvis du inviterer os, eller hvis vi får din tilladelse til at holde dig orienteret.


 • Kirkens leder i Danmark

  Thomas Müller
  Telefon: 5131 2100
  Email: thomas.muller@adventist.dk

  Thomas er kirkens leder i Danmark, og kan svare på alt, der vedrører den administrative del af kirkens arbejde. Thomas arbejder på kirkens hovedkontor i Nærum, og er uddannet teolog.

 • Spørgsmål om tro og lære

  Paul B. Petersen
  Telefon: 6170 7279
  Email: paul.petersen@adventist.dk

  Paul er teolog og har boet og undervist ved amerikanske uddannelsessteder. Paul arbejder til daglig som præst og er forfatter til en række bøger.

 • Sjælesorg

  Henrik Jørgensen
  Telefon: 5060 7615 
  Email: henrik.jørgensen@adventist.dk

  Henrik har arbejdet mange år i England. Han er i dag præst i Roskilde og er afdelingsleder for KS-skolen. Sympati og forståelse kendetegner Henrik.

 • Spørgsmål om børn og unge

  Anne-May Müller
  Telefon: 2972 9780
  Email: anne.may.muller@adventist.dk

  Anne-May leder kirkens arbejde for børn og familier. Anne-May er uddannet teolog.

 • Religionsfrihed og samfund

  Lasse Bech
  Telefon: 2152 6789 
  Email: lasse.bech@adventist.dk

  Lasse er næstformand i Adventistkirken og engageret med forholdet mellem kirken og det øvrige samfunds love og regler. Lasse er præst og uddannet teolog.

Kirkens hovedkontor

Concordiavej 16, 2850 Nærum
Telefon: +45 4558 7777
Email: info@adventist.dk

A

A