Menu

Sådan kan du støtte

Hjælp og støtte er godt for begge parter. Både den der giver, og den der modtager, bliver glad og taknemlig. Adventistkirkens mange aktiviteter drives via gaver og frivillig hjælp, og her er der god mulighed for at bidrage!

Forvaltningstanken ligger til grund for alt, hvad vi gør som kirke. Vi tror at Gud har skabet alt vi ser rundt os. Vi kom nøgen ind i verden, og vi rejser nøgen herfra. I mellemtiden, har vi et ansvar i at forvalte de værdier der omgiver os. Nogle har fået mere betroet, andre mindre. Det vigtige er ikke størrelsen og mængden, men holdningen. Når Gud er med i ligningen, kommer der en anden dimension på det at forvalte.

At betale til kommunen, er noget for noget. Og et krav vi alle møder. Gud kræver ikke dine penge. Han ønsker dit hjerte og hengivenhed. Når dit hjerte brænder for det kirken gør og står for, bliver det også naturlig at give af sine midler til det fælles kode. Og der er rigtig mange måder du kan bidrage på. Hvis du har lyst til at støtte vores arbejde, hjælpe andre mennesker, være med til at sprede den kristne tro eller ønsker at give penge eller frivillig tjeneste - så er vi yderst taknemlige for, at du tænker på os !

Du kan støtte os med dit frivillge arbejde, deltagelse i arrangmenter, pengegaver til driften af den lokale menighed, større donationer og testamenterede gaver, og så er der det med "tiende". På disse sider kan du undersøge nærmere hvordan du kan støtte!