Menu

Dansk Bogforlag

Hvert år udgiver vi en række spændende bøger om kristendom og livsstil. Derudover sælger vi i vores netbutik en lang række produkter fra andre forlag, bl.a. Bibelen i mange varianter.

Dansk Bogforlag blev navnet på Adventistkirkens mediearbejde, i en tid hvor computer, TV og mobiler ikke var almindeligt. Når man har noget vigtigt at sige til andre, er det skriftlige ord et godt egnet medie. Bøger og blade har derfor i rigtig mange år været prioriteret af Adventistkirken. Selvom vi i dag har en langt større spredning på formidlingskanaler, er bøger og anden litteratur fortsat det foretrukne medie hos mange.

"Den, der læser, oplever livet mange gange"

Dansk Bogforlag blev etableret i 1856 som en central del af Adventistkirken, med henblik på at understøtte kirkens arbejde med bøger, traktater, blade, salmebøger mv. I hvert land, hvor der findes en adventistkirke, findes der sandsynligvis også et "forlag", der producerer materiale. Tidligere blev udgivelser oftest baseret på kirkens egne forfattere, mens man i dag også sælger materiale af forfattere, der underbygger det kristne budskab, vi har som en kirke.

Trykt litteratur går aldrig af mode

På vores hjemmeside kan du finde bøger og materiale med hovedvægt
på kategorierne Livet og Troen, Sundhed og Livsstil, Kirkehistorie,
Biografier, Børnelitteratur og Bibel og Salmebøger. Du kan også finde
lydbøger som du kan tage med dig på en mobil enhed.
Besøg vores web-butik