Menu

Omsorg og værdighed

Adventistkirken Danmark ejer og driver to plejecentre med tilhørende ældreboliger. Da begge centre har en driftsaftale med den lokale kommune, foregår al visitation via de normale kommunale procedurer.

At komme på Solbakken eller Søndervang var noget, man kunne se frem til for år tilbage. Trenden i Danmark er nu ændret til, at man bliver boende hjemme, så længe man kan. Dette medfører, at de år, der er tilbage, når man ankommer til vores plejecentre, kan være fyldt med sygdom og manglende evne til at klare hverdagen. Vi tror, at mennesket som Guds skaberværk skal værnes om helt til det sidste åndedrag, og derfor forsøger vi at skabe rammer, der kan medvirke til at gøre livets efterår til en rig oplevelse, sammen med et omsorgsfuldt personale.

"Vi forsøger at give vores beboere den værdige tid, som de
fortjener, efter et langt liv i tjeneste for andre."

Både Solbakken og Søndervang er bygget i tæt fysisk nærhed til en kirke. Dette gør, at det er nemt at komme i kirken, selv om det kan være svært at bevæge sig. Vores plejecentre blev skabt for at give beboerne gode og trygge rammer, hvor livskvalitet og omsorg helst skulle være tilført den dybere dimension - håbet om en evighed, hvor sygdom og død ikke mere er til.

Har du et familiemedlem, du mener burde undersøge muligheden for en plads, eller har du selv sådanne tanker? Skriv til os i dag for at melde din interesse, så kan vi fortælle dig mere om, hvordan du skal forholde dig med en ansøgning.