Menu

Ekklesia Fællesskabet

Sæt kryds i din kalender

Vi mødes ca. en gang i kvartalet for at glæde os over fællesskabet med dem vi kender og danne nye relationer med dem vi ikke kender lige godt.

Datoer er foreslået helt frem til 2025 men dette kan selvsagt nå at ændre sig såfremt der er forhold som der ikke er taget højde for. Gæstetalere og sted vil publiceres når vi nærmer os datoen. Da dette er et fælles projekt mellem flere menigheder, er det vigtigt at der meldes tilbage om forhold der skal tages højde for.

Da projektet er forankret i de lokale menigheder, vil der være nogle sparrigsgrupper på tværs for at skabe den bedste ramme for en fantastisk dag sammen.


 • 3. februar 2024

  Så er det igen tid til at samles på Sjælland til en hyggelig dag hvor vi møder dem vi kender og dem vi ikke kender, hvor vi synger sammen, spiser sammen og lytter til troens udfordringer!

  Vi får denne gang besøg af David Neal fra England. Han er en inspirerende forkynder med stor forståelse for den tid vi lever i og hvor svært det er at formidle troen videre. Måske er vi selv lidt skyld i dette?
  Der vil være en sandwich til alle, men tag endelig madpakke med om du ønsker lidt ekstra!

  Vi mødes den 3. februar i Roskilde Bapistkirke, Vindingevej 32 A, 4000 Roskilde

 • 20. april 2024

  Mere info følger....

 • 7. september 2024

  Efterårsmøde for hele Sjælland.

 • 30. november 2024

  Vi får besøg af Patrick Johnson fra England. Patrick er Norsk gift og har også arbejdet som præst i Nord-Norge, men er Engelsk og vil tale til os på sit modersmål. Patrick er en meget dynamisk forkynder, der taler til hjertet og altid kobler sit budskab til "sund fornuft" efter nordisk målestok.

  Patrick arbejer til dagligt ved TED i England.

 • 1. marts 2025

  Mere information kommer siden.

 • 6. september 2025


  Efterårsmøde
  på Sjælland. Gæstetaler er Victor Marley, unionsformand i Norge og en mand med et meget jordnært og evangelisk budskab.