Menu

Ekklesia Fællesskabet

Sæt kryds i din kalender

Vi mødes ca. en gang i kvartalet for at glæde os over fællesskabet med dem vi kender og danne nye relationer med dem vi ikke kender lige godt.

Datoer er foreslået helt frem til 2025 men dette kan selvsagt nå at ændre sig såfremt der er forhold som der ikke er taget højde for. Gæstetalere og sted vil publiceres når vi nærmer os datoen. Da dette er et fælles projekt mellem flere menigheder, er det vigtigt at der meldes tilbage om forhold der skal tages højde for.

Da projektet er forankret i de lokale menigheder, vil der være nogle sparrigsgrupper på tværs for at skabe den bedste ramme for en fantastisk dag sammen.


 • 9. december 2023


  Gæstetaler er Harald Giesebrecht fra Norge. Harald er optaget af at troen på Jesus er mest bibelsk når den er uden frygt.

  Sted:  Kultunariet, Søndergade 12A, 4690 Haslev

  Tid:  10.00 - 16.30

  Se program i højre side!

 • 3. februar 2024

  Gæstetaler er David Neal fra England. David er leder af TED kommunikation og en inspirerende forkynder med et klart budskab.

 • 20. april 2024

  Mere info følger....

 • 7. september 2024

  Efterårsmøde for hele Sjælland.

 • 30. november 2024

  Vi får besøg af Patrick Johnson fra England. Patrick er Norsk gift og har også arbejdet som præst i Nord-Norge, men er Engelsk og vil tale til os på sit modersmål. Patrick er en meget dynamisk forkynder, der taler til hjertet og altid kobler sit budskab til "sund fornuft" efter nordisk målestok.

  Patrick arbejer til dagligt ved TED i England.

 • 1. marts 2025

  Mere information kommer siden.

 • 6. september 2025


  Efterårsmøde
  på Sjælland. Gæstetaler er Victor Marley, unionsformand i Norge og en mand med et meget jordnært og evangelisk budskab.