Menu

Livet Tro

Lev livet ansvarligt

Når unge mennesker har været på en musikfestival, ligger der som regel en stor mængde skrald tilbage. Andre ganger finder du fastfood skrald i vejkanten. "Ikke mit problem", siger nogle, og smider det hvor man står.

At tage vare på livet, naturen, dyrene, kommunens veje eller din egen krop, er noget vi som kirke går meget op i. Vi tror på vores ansvar for ikke at smide papir i naturen, men varetage alt der lever. Nu behøver man ikke være en troende kristen for at have en sund holdning til forvalting, men i tillæg til den sunde fornuft, er vores motivation at Gud har skabt alt godt i denne verden, og givet os mennesker ansvar for at alt udvikles og behandles ordentligt.

Næsten uanset hvor mennesker sætter sin fod, er der skrald.

Tanken om at vi mennesker blev overdraget nøglerne til huset med ansvar for kloden betyder, at alt fra klima problemer, dyre-velfærd eller din fysiske og mentale helse, er af stor betydning. Selv om vi tror verden blev skabt god og perfekt, og nu går en destruktiv fremtid i møde, er det vigtigt at vi forvalter alle ressourcer til bedste for alt levende. Vi tror alt tilhører Gud. Derfor har vi ekstra motivation til at behandle skaberværket med respekt og ansvar.