Menu

Over 40 mennesker mødtes på Vejlefjordskolen til en kommunikationsweekend den 9.-11. november 2018.

13.11.2018

Hvordan kan du kommunikere bedre ved hjælp af nutidens myriader af elektroniske medieplatforme? For at hjælpe med at besvare dette spørgsmål, mødtes over 40 mennesker på Vejlefjord Adventist College, Danmark til en kommunikationsweekend den 9.-11. november 2018.

Pastor Richard Daly (foto), British Union Conference Kommunikationsdirektør inspirerede deltagerne med sine personlige og levende budskaber.

Andre præsentationer fokuserede på falske nyheder, instant messaging og rapportering af medie begivenheder. Brent Hardinge, kommunikationsleder på Generalkonferencen, delte bla. sin vision om, at læseren er det vigtigste element i kommunikation, snarere end os selv og vores behov for at præsentere et emne.
Tor Tjeransen, kommunikationsleder i den norske union, forklarede entusiastisk, hvordan brugen af ​​kirkemediedatabasen ADAMS kunne gavne både dem, der producerer billeder og dem, der har brug for materialet til publikationer.

Weekenden var et direkte resultat af et nyt samarbejdsinitiativ i Skandinavien kaldet “Adventist Communication Academy” (www.ac-academy.org), og er det første af flere programmer. Alle blev inspireret til at bruge alle tilgængelige digitale værktøjer til at sprede vores budskab til Skandinaviens folk.

Læs mere her:
https://ted.adventist.org/news/1365-scandinavia-launches-adventist-communication-academy

Tilbage til oversigt