Menu

Nyheder

Dødsfald

07.09.2023

Det er med sorg vi meddeler, at Ole Kendel (født 5. februar 1945) sov stille ind efter længere tids sygdom.

Ole og hans kone Birthe arbejdede seks år på Masanga i Sierra Leone som fysioterapeuter, før Ole læste teologi og i 1982 blev prædikant i Danmark. Allerede i 1984 blev han valgt til ungdomsleder i Vestnordisk Union og senere i den Transeuropæiske Division i England. Ole sluttede sin internationale karriere som unionsformand i Pakistan. Efterfølgende var Ole menigheds præst og Unionsformand i Danmark og gik på pension i 2015.

Personligt vil jeg huske Ole for de mange år i ungdomsarbejdet, hvor han altid skabte den gode stemning og havde en humoristisk og skæv vinkel på mange ting. Ole investerede i unge mennesker og brændte for at se dem blive engageret i Adventistkirken.

Ole har været en fantastisk mentor for mig og har som ung præst trukket mig ind i forskellige ledelsessituationer og givet mig ansvar han ikke behøvede, men så det som en investering i den næste generation.

Ole vil blive husket for sin hjertelige latter og omsorg for mennesker omkring sig. Våre tanker går til hans kone Birthe, døtrene Anette og Fay, børnebørnene og den øvrige familie.

Begravelsen vil foregå torsdag den 7. september 2023 kl. 13:00 fra Adventkirken, P. Freuchensvej 7, 4800 Nykøbing Falster. Familien har udtrykt ønske om i stedet for blomster, at man donerer et beløb til ADRA.

Æret være Ole Kendels minde!

Thomas Müller, Unionsformand

Til oversigt