Menu

Nyheder

Ny rektor for Newbold College

08.04.2022

Dr. Stephen Currow er udnævnt rektor ved Newbold College i Englang. Dr. Currow overtog tøjlerne og påtog sig det fulde ansvar den 1. april 2022. Afgående rektor Dr. John Baildam, har påtaget sig en rådgivende rolle for den nye rektor i en overgangsperiode, der slutter fredag ​​den 27. maj.

Dr. Currow har tidligere undervist ved Newbold College, inden han blev rektor ved Fulton Adventist University College i Fiji (2011-16) forud for et kort ophold som afdelingsdirektør og ministersekretær i South Pacific Division (2017-18) og en efterfølgende udnævnelse til Avondale University i Australien som vice-rektor (2019-21) sluttede Dr. Currow sig til Newbold-teamet igen i august 2021 på udstationeringsbasis, før han blev udnævnt til en væsentlig rolle som hovedlektor i pastorale studier.

Dr. John Baildam er den næstlængst siddende rektor ved Newbold College og har arbejdet entusiastisk i forskellige roller, herunder hans embedsperiode som rektor, i over 40 år. En af hans mest bemærkelsesværdige præstationer som rektor er hans engagement i at etablere Newbolds ry for akademisk kvalitet og stringens. Dr. Baildam går på pension den 31. maj 2022 efter 47 års tjeneste for kirken.

“Jeg vil gerne anerkende Dr. John Baildams bidrag til Newbold College igennem mange år. Jeg har altid værdsat hans ekspertviden og betydelige erfaring inden for britiske videregående uddannelser samt de netværk, han etablerede. Jeg værdsætter muligheden for at have Dr. Baildam som rådgiver i de næste par måneder,” sagde Dr. Currow. “Jeg ser frem til at arbejde sammen med Newbold-medarbejderne i denne nye rolle. Sammen vil vi se Newbold fortsætte med at bidrage til Guds mission i hele den transeuropæiske division.”

Vi ønsker Dr. Currow al mulig velsignelse og succes i hans nye opgaver, og vi vil støtte ham og hans kone Narisa under denne næste fase i Newbolds historie.

(Newbold College er en af Adventistkirkens højere udddannelseinstitutioner i Europa.)

Foto: Vinjar Romsvik

Til oversigt