Menu

Mød Nærum Privatskoles nye skoleleder

19.10.2023

Nærum Privatskole, der er en af Adventistkirkens fem skoler i Danmark, har fra 1. august fået ny leder. Valget faldt på Brad Thompson, der oprindeligt kommer fra USA, men har boet i Danmark siden 1997.

Brad Thomsen er 51 år, og med hustru og 4 børn er der nok at se til. Familien bor på en gård i Fredensborg, hvor jorden er udlejet til et hestestutteri. Det har den fordel, at man kan nyde hestene uden at skulle passe dem! Passes skal til gengæld hønsene, hvad der også bliver tid til sammen med fritidsinteressen for at spille musik.

Hvorfor søge skolelederjobbet på Nærum Privatskole?

Ifølge Brad Thomsen var det enkelt, som han siger: ”Skolen bygger jo på kristne værdier, og netop det kombineret med, at jeg efter nogle år i det private erhvervsliv simpelthen savnede skolearbejdet, gjorde at det var tid til at vende tilbage til skoleverdenen. Med samlet set 22 år i skoleverdenen, er det trods alt også der, jeg har den største erfaring”.

”Nærum Privatskole er samtidigt også så privilegeret, at Adventistkirken står bag. Netop de kristne værdier kendetegner skolen og hele tankesættet bag det at drive skole.

Jeg er ikke selv opvokset i Adventistkirken, men vandt til fra min tid i USA, at man selvfølgelig kom i kirke. Det gjorde de fleste. Det var blot et spørgsmål om hvilken kirke. Kirke er også fællesskab og næstekærlighed. Det må meget gerne smitte af i skolens liv”, slutter Brad Thomsen.

Til oversigt