Menu

En god dag i Køge

30.04.2018

Tekst/foto: Jan-Gunnar Wold

Reimar Vetne, præst, underviser og forfatter, besøgte Køge Adventistkirke den 28. april hvor tema var ”Adventister og fortolkning af profetier – specielt Daniel og Åbenbaringens bog”. De omkringliggende menigheder var inviteret til at deltage, og derfor blev dette til et slags regionsmøde for Midt-Sydsjælland. Den klassiske forståelse af Johannes Åbenbaring er jo at den viser ‘hvor vi er i tiden’ – men hvad betyder det egentlig for os i dag? Hvordan kan Åbenbaringens bog blive til mere end ‘gnosis’ – altså en eller anden form for viden og information for os særligt indviede, som så i øvrigt kan diskuteres, eller afvises af de udenforstående – men hvordan kan denne viden og indsigt omsættes til praksis?
Efter en medbragt lunch, var der paneldebat, hvor René Bidstrup, præst i Ringsted og Køge, var tovholder i forbindelse med hvordan budskabet i Johannes Åbenbaring kunne blive mere relevant for dagens mennesker.
Dagen blev avrundet med en sidste præsentation af Reimar Vetne, og man kunne så gå hjem efter en god dag med både samvær, viden og inspiration.

Tilbage til oversigt