Menu

Nyheder

Eksplosionen i Beirut

13.08.2020

Tekst: Ibtisam Jbara
Billede: Adventistreview.org

Ibtisam Jbara, som er syvende dags adventist og arbejder på Middle East University i Beirut, giver sin øjenvidneskildring af, hvad der skete under eksplosionen den 4. august 2020.

“I går var jeg i ABC Indkøbscenteret i Ashrafiyi, da eksplosionen skete. Jeg hørte først eksplosionen og lyden af glas, der faldt rundt omkring mig. Gud elsker mig så meget, at jeg var gået forbi Pauls Café to minutter før og havde sat mig på en plads, hvor der var et loft over mit hoved, som beskyttede mig fra glasstumperne.

Ødelæggelsen var stor! Først gemte jeg mig under bordet, som jeg havde gjort 35 år tidligere, da fem raketter faldt omkring vores hus, og som om bordet ville beskytte mig, men på det tidspunkt var det Gud, som beskyttede mig, og jeg blev ikke såret overhovedet.

I går fik jeg et lille snit i min fod, da jeg prøvede at løbe til tredje etage for at få fat i min bil og køre væk. Sårede mennesker lå alle steder med blod overalt! Jeg kunne ikke tro, at jeg stadig er i live. Jeg nåede min bil og så at de fleste af bilerne var ødelagt, men igen takker jeg Gud, at intet var sket med min bil.

Jeg kørte som en gal, og var skrækslagen for, at der ville komme endnu en eksplosion, som vi har været så vant til i Libanon. Ofte sker eksplosioner på forskellige steder på samme tid eller med få minutters mellemrum.

Jeg kom hjem og faldt på mine knæ ved siden af sengen og takkede Gud for, at han havde holdt mig i live, og jeg tænkte på, hvor værdifuld jeg er for ham!

Jeg har fem vidnesbyrd som denne om, hvordan Gud har reddet mit liv. Jeg burde være taknemmelig og rede hvert øjeblik til at møde Jesus igen! Kære venner, hver dag, hver time, hvert øjeblik bør vi være rede til at møde Jesus. Bed for hinanden! Opmuntre hinanden, for endens tid er nær. Lad os bede og faste for Libanon.”

 

Til oversigt