Menu
17
jul

IMPACT VIBORG 2020

17.07.2020
  -  24.07.2020

IMPACT: Inspiring Members to Proclaim the Advent of Christ Together

Sted: Viborg 
Dato: 17.-24. juli
Taler: Alexander Rose Jensen 

Pris: 499,- (Børn under 8 år er gratis.) 

Tilmeldingsfrist: 10. juli  

Tilmeld dig her

Det er en glæde for os, at vi igen i år kan afholde et IMPACT stævne i Danmark. Denne sommer, d. 17.-24. juli, afholdes IMPACT i Viborg. Vi skal bo i spejderhytten Vranum Bakkehus beliggende i naturskønne omgivelser, tæt ved en sø.

IMPACT vil som normalt være fyldt med hygge, socialt samvær, udflugter, åndelige møder, bibelstudiegrupper, bøn, sang og musik, bibelstudiegrupper og sundhedsmæssigt forsvarlige missionsaktiviteter i mindre grupper. Grundet corona-situationen vil IMPACT denne sommer dog ikke indeholde livsstilsexpo eller offentlige møder. Til gengæld vil der dette år være flere forskellige spændende workshops, som man kan deltage i i løbet af ugen.

Ugens hovedtaler vil være Alexander Rose Jensen, der arbejder som læge i Esbjerg, og som elsker at dele Bibelens budskab med andre.

Der vil desuden sideløbende med bibelstudiegrupperne og Alexanders møder være børnemøder og børneaktiviteter.

I løbet af ugen vil vi sørge for at overholde de gældende restriktioner fra sundhedsmyndighederne. Vi holder afstand svarende til sundhedsstyrelsens anbefalinger på 1 meter og holder afstand på 2 meter når vi synger (såfremt det fortsat er de gældende retningslinjer på det tidspunkt). Hvis man får symptomer på Covid-19 i ugen op til IMPACT, skal man ikke komme, selvom man har tilmeldt sig. Hvis dette er tilfældet, eller hvis stævnet af en eller anden årsag ikke kan blive til noget alligevel, vil man naturligvis få stævneafgiften refunderet.

 

IMPACT-teamet 2020