Menu

17. dec. | Mad- og tøjuddeling i KBH 1:2


Til julekalender

Se dagens video herImage

Det er tirsdag eftermiddag lidt før kl. 14. Vi er kørt ind til Ebenezer-bygningen inde på Frederiksberg, hvor Adventistkirken København holder til.

Fra november til og med marts er holdet klar med suppe, boller, kage, kaffe/te og ikke mindst varmt tøj og sko til de, der trænger allermest. Mange af dem er hjemløse og mærker kulden på denne vinterdag, hvor vi besøger kirken. Her er temperaturen udenfor -5 grader, så varme er kærkomment.

Elin Hesselbjerg klør på sammen med hendes hold, som består af både folk fra menigheden og folk, som bare gerne vil være med til at gøre en forskel for andre.

Bollerne er i ovnen mens, John rører i dagens suppe, der langsomt bliver varmet op og smagt til – andre tager sig af tøjet, som står klar til at blive prøvet. Inde ved siden af er bordet allerede dækket til de 20-30 gæster, som snart dukker op. Rygtet går nemlig hurtigt. At her er der mulighed for hjælp uanset hvem du er, hvad du har lavet ... eller røget for den sags skyld.

Hør Elin fortælle, hvorfor hun tirsdag efter tirsdag kommer ind i kirken for at blive en del af en gruppe mennesker, hvoraf mange slet ikke taler dansk.


Image
Image