Menu

At følge Jesus

PrisDKK 0,00

Af Peter Roennfeldt
Udgivet af Dansk Bogforlag

AT FØLGE JESUS af Peter Roennfeldt er en ressource til blandt andet vækstgrupper, hvor du i 50 afsnit følger Jesus og gennemgår hans liv på jorden. De korte oplæg og forslag til spørgsmål egner sig glimrende til en lille vækstgruppe, der gerne mødes i et hjem, deler et måltid mad og studerer Jesu liv sammen.

Om forfatteren

PETER ROENNFELDT har brugt sit liv på at sprede evangeliet, plante menigheder og været en ”præst for præster“. Han har boet i England, Australien, New Zealand og Papua Ny Guinea og har desuden udrustet menighedsplantere i mere end 60 lande.

Bogens bagsidetekst

Jesus havde en klar strategi om at gøre mennesker til sine efterfølgere. I denne bog tager Peter Roennfeldt os på en spændende rejse igennem Jesu liv her på jorden og viser os, hvordan Jesus arbejdede med mennesker. Indholdet i denne bog egner sig til personlig andagt, til prædikenserier og fremfor alt til at blive brugt i mindre grupper.

Adventistkirken i Danmark ønsker at sætte et særligt fokus på vækstgrupper. En vækstgruppe er ikke bare et nyt trendy påfund, men er selve essensen af at være en menighed – læse og studere Bibelen, bede og opleve et kristent fællesskab, der deler livet sammen og udfordrer hinanden til at udleve troen. Efter evangelierne i Det Nye Testamente, læser vi om den første kristne menighed, hvor strategien med vækstgrupper var en naturlig måde, hvorpå evangeliet spredte sig som ringe i vandet. Gud skabte mennesket som relationelle væsener, der har det bedst med at være i et fællesskab. Vækstgrupper er små trygge fællesskaber, hvor troen udvikler sig og bliver levende.

Det er vores håb, at små menigheder, mellemstore menigheder og store menigheder må tage principperne omkring vækstgrupper til sig, så troen hos den enkelte kan vokse.

Bogen, du sidder med her, er skrevet som en ressource til netop vækstgrupper, hvor du i 50 korte afsnit følger med Jesus og gennemgår hans liv her på jorden. De korte oplæg og forslag til spørgsmål egner sig glimrende til en lille vækstgruppe, der gerne mødes i et hjem, deler et måltid sammen og studerer Jesu liv sammen.

Ledelsen i Adventistkirken håber og beder til, at dette ressourcemateriale må forny din begejstring som en efterfølger af Jesus.