Erfaringer med Gud

Først vil jeg fortælle om min dåb på Vejlefjord højere skole for mange år tilbage. Jeg husker specielt efter dåben, hvor jeg gik udenfor, og hvor jeg blev overvældet af en fred, glæde og lykke, der ikke kan beskrives. Jeg tror, det var Helligånden der fortalte mig, at min beslutning om at følge Jesus var rigtig.

For nogle år tilbage, da jeg kørte som hjemmesygeplejerske i et distrikt om natten, kom jeg til en større vej, hvor jeg skulle til venstre. Jeg havde grønt lys, men pludselig blev jeg forvirret af et blåt skilt med en pil, der viste, hvor jeg skulle køre. Jeg holdt tilbage trods mit grønne lys, og i det samme kørte der en taxa over for rødt lys, lige hvor jeg skulle have været kørt ud. Jeg dyttede af ham, og lidt henne standsede han. Han fortalte, at han var faldet i søvn bag rattet, og derfor var kørt over for rødt. Havde Gud ikke standset mig, var vi stødt sammen.

For et par dage siden skulle jeg lægge nogle fliser i indkørslen. Jeg vidste, hvor nøjagtigt, det skulle være, da blot en lille skævhed i begyndelsen vil føre til en større og større skævhed, forløbet igennem. Jeg havde ikke rigtig noget at gå ud fra, så jeg bad til Jesus om, at han ville hjælpe mig. I kan tro, at mine fliser ligger flot og nøjagtigt.

Jeg husker også, da jeg skulle teoriprøve, hvor jeg blev stillet et bestemt spørgsmål, jeg ikke kunne svare på. Jeg bad selvfølgelig min Gud om hjælp, og så sad den motorsagkyndige selv og gav svaret. Dette gentog jeg, og det var rigtigt. Jeg er helt overbevist om, at han ikke vidste, at han havde givet svaret. Jeg bestod.

Tag Jesus med dig i alle ting. Tal med ham, som til en kær ven. Forvent Hans hjælp, og tak ham, når du får den. Du vil aldrig være alene, og hvad der end sker omkring dig, behøver du ikke at frygte for noget. "Se, jeg er med dig alle dage indtil verdens ende". Disse ord skal tages bogstaveligt. De rækker også efter døden. Herren ved, hvor du er stedt til hvile. Han passer på dig og vil kalde på dig, når Han kommer.

Tag Gud med dig, hvor du går. Tal med ham, og han vil hjælpe dig gennem alle livets små og store genvordigheder. Du er aldrig alene, og det giver dig en tryghed uden lige.

Mange hilsener fra Birgit Schledermann

 Find vores kirker og afdelinger