Menu

Vær sammen med os!

Hvorfor ikke være med i vores fællesskab? Vi er mange, der samles omkring en fælles forståelse af, hvad Bibelen lærer os. Vores fællesskab betyder meget for os, og her er der også plads til dig!

Det ville glæde os rigtig meget, at se dig i vores fællesskab! Du er selvfølgelig velkommen til at deltage på alle vore aktiviteter, selv om du ikke har tilsluttet dig kirken, men når du er officielt medlem, vil din stemme være gyldig i alle de demokratiske forhold, som vores fællesskab drives efter. Kirken er i første række et troens fællesskab. Troen på Jesu liv, hans død og opstandelse. Det er et kærlighedens fællesskab, hvor vi forsøger at værne om hinanden. Det er et inspirerende fællesskab, hvor den enkelte får anledning til at prøve sine egenskaber i tjeneste for andre mennesker. Det er et positivt og åndsfyldt fællesskab, hvor vi deler glæden over at være Guds skabninger, på rejse igennem denne verden, med vores indre øje fæstet på det, som Gud en dag vil tilvejebringe. Og mens vi er på denne rejse, forsøger vi at hjælpe og støtte hinanden.

Troen på Jesus Kristus er grundlaget for vores fællesskab

Kunne du tænke dig at komme med i vores kirke? Da vi er et troens fællesskab og ikke en golfklub eller tilsvarende, er der nogle overbevisnings-forhold, som vi lige skal tale sammen om, inden du bliver medlem. Hver lokale kirke er organiseret som en normal forening, med eget CVR nummer. Når du bliver medlem i den lokale menighed, vil du få stemmeret og alle de normale rettigheder, som hører til en forening. Derudover vil du tilhøre “verdenskirken”. Det betyder, at du vil kunne besøge enhver anden adventistkirke også i udlandet, og her blive modtaget som “en bror eller søster” i familien. Men dit medlemskab er i den lokale kirke, som i Danmark er samlet i en dansk union, eller sammenslutning af adventistkirker i Danmark.