Menu

Bliv med os på rejsen

Kunne du tænke dig at være med i vores fællesskab? Vi er mange, der samles omkring en fælles forståelse af, hvad Bibelen lærer os. Vores fællesskab betyder meget for os, og her er der også plads til dig!

Det ville glæde os rigtig meget, at se dig i vores fællesskab! Du er selvfølgelig velkommen til at deltage på alle vores aktiviteter, selv om du ikke har tilsluttet dig kirken, men når du er officielt medlem, vil din stemme være gyldig i alle de demokratiske forhold, som vores fællesskab bygger på. Kirken er i første række et troens fællesskab. Troen på Jesu liv, hans død og opstandelse. Det er et kærlighedens fællesskab, hvor vi forsøger at værne om hinanden. Det er et inspirerende fællesskab, hvor den enkelte får anledning til at prøve sine egenskaber i tjeneste for andre mennesker. Det er et positivt og nærværende fællesskab, hvor vi deler glæden over at være Guds skabninger, på rejse igennem denne verden, med vores indre øje fæstet på det, som Gud en dag vil tilvejebringe. Og mens vi er på denne rejse, forsøger vi at hjælpe og støtte hinanden.

Troen på Jesus Kristus er grundlaget for vores fællesskab

Kunne du tænke dig at blive med i vores kirke? Da vi er et troens fællesskab og ikke en golfklub eller tilsvarende, er det vigtigt at du kan stå inde for den personlige tro på Jesus Kristus og Adventistkirkens forståelse af vigtige bibelske sandheder. Hver lokale kirke er organiseret som en normal forening, med eget CVR nummer. Når du bliver medlem i den lokale menighed, vil du få stemmeret og alle de normale rettigheder, som hører til en forening. Derudover vil du tilhøre "verdenskirken". Det betyder, at du vil kunne besøge enhver anden adventistkirke, også i udlandet, og her blive modtaget som "en bror eller søster" i familien. Men dit medlemskab er i den lokale kirke, som i Danmark er samlet i en dansk union, eller sammenslutning af adventistkirker i Danmark.

Vi vil gerne inkludere dig i alle vores aktiviteter, selv om du ikke skulle ønske at blive medlem i kirken! Mange har det svært med at tilhøre en organisatorisk enhed. Selv om vi synes det er vigtig at officielt tilhøre fællesskabet, mener vi at den sande kirke i første række består af alle troende mennesker, uanset kirkeforhold. Derfor inviterer vi dig til at deltage i vores kirkeliv ligesom så mange andre. Du er med andre ord meget velkommen iblandt os!

Hvad kan vi tilbyde?

Vores adventistkirker er åben for alle når vi samles. Hver lørdag formiddag samles vi til studie og gudstjeneste. Her må du gerne deltage i debat og studie inden gudstjenesten. I flere menigheder hvor der er børn og unge, drives der også børnebibelklub og spejder. For de lidt større, er det teen grupper. Er du selv ung, eller har børn eller børnebørn, giver disse aktiviteter en sund og god platform for de unge. Alle børn og unge kan deltage, selv om man ellers ikke har tilhørighed i kirken. Hjemmesiden for aktiviteter til børn og unge kan du finde her.

I enkelte menigheder, er der også aktiviteter som madklub, studiegrupper, ældre-café, hjælpearbejde, familiegrupper, gademission, u-lands arbejde og deltagelse i regionale og nationale arrangementer. Alle disse aktiviteter er faktisk lavet for dig og mig og os alle. Derfor skal du ikke holde dig tilbage fra at deltage, eller fortælle nogen om dette. Vores formål med alt vi gør, er at inspirere hvert menneske til at se glæden i en tro på alt det gode og positive, inkluderet troen på en Gud der elsker os og som ønsker at være sammen med os nu og i evigheden.

Check ud de lokale aktiviteter i din by. Du kan finde frem til den lokale adventistkirke ved at klikke her.