Tvivl

Hvad skal man gøre, hvis man ikke kan tro?

tvivl0Tvivl er en del af livet. Og tvivl er en del af troen. Måske kan man sige, at man ikke kan tro uden også at tvivle? Men det fantastiske er, at Gud sagtens kan håndtere din tvivl. Han bliver ikke skræmt af din tvivl, men beder dig faktisk om at komme til ham med al din tvivl.

Jesus mødte engang en mand, som ønskede sin søn helbredt. I sin desperation råbte han til Jesus: "'Men hvis du kan gøre noget, så forbarm dig over os og hjælp os.' Jesus sagde til ham: 'Hvis du kan! Alt er muligt for den, der tror.' Straks råbte drengens far: 'Jeg tror, hjælp min vantro!'" (Mark 9,24). Og Jesus helbredte sønnen. Vi behøver altså ikke at have perfekt tro for at komme til Gud. Han kan sagtens høre os og hjælpe os, hvis vi bare lader ham hjælpe vores tvivl.

Hvis du har lyst til at styrke din tro, så tvivlen ikke tager overhånd, så er der forskellige ting, du kan gøre. At tale med andre om tro og tvivl er en rigtig god start. Du kan altid kontakte vores webpræst eller en anden præst i kirken. Du kan også mødes med os til bibelstudium hver lørdag i en af vores kirker. Der taler vi om, hvad det betyder for os og vores liv at tro på Bibelen, og spørgsmål og tvivl er altid velkommen.

Webpræst:

Vil du have hjælp til din tvivl? Har du spørgsmål om tro? Kontakt webpræsten – det kan gøres anonymt.

KS:

Vil du vide mere om Gud og Bibelen? Så prøv et brevkursus fra (kskolen.dk). Kurserne "Prøv Jesus" eller "Introduktion til Det Nye Testamente" vil være gode steder at begynde.

 

Artikler fra AN:
2011-09 side 4-6
2010-12 side 16-17

 BIBELVERS

Joh 3,17
For Gud sendte ikke sin søn til verden for at dømme verden, men for at verden skal frelses ved ham.
Find vores kirker og afdelinger