vfs

Vejlefjordskolen

Vejlefjordskolen har omkring 300 elever fordelt mellem grundskole, efterskole og gymnasium. Til efterskolen og gymnasiet er der knyttet en kostafdeling med plads til godt 100 elever. Som noget nyt tilbydes også HF-kurser som aftenskole for voksne.

Vejlefjordskolen blev bygget på sin nuværende placering i 1930, men har rødder tilbage helt til 1890. Skolen blev til på en ide om, at skolegang rækker langt videre end bare til at lære fag. At gå i skole omfatter alle sider ved et menneske. Fagene er vigtige, men livet skal også have gode mål, man skal opbygge holdninger, man skal have en etik. Den gamle ide udtrykkes i dag med de allerede nævnte ord: Hoved - Hånd - Hjerte.

Vejlefjordskolen er en efterspurgt skole, der søges især for sine holdninger og sin solide undervisning. Skolens kostafdeling er fyldt til bristepunktet, og mens gymnasier landet over skærer ned, oplever Vejlefjordskolens gymnasium en god fremgang.

KONTAKT
Vejlefjordskolen
8721 Daugård

Tlf. 75 89 52 02
Fax 75 89 52 04

Rektor: Holger Daugaard

www.vejlefjordskolen.dk

I verden
Adventistkirken driver over 1.000 skoler med gymnasiale uddannelser, heriblandt i Sverige, Norge og Finland. Disse tre søsterskoler har en del samarbejde med Vejlefjordskolen, bl.a. tilbagevendende sportsturneringer og musikfestivaler.

Vejlfjordskolens søsterskoler i skandinavien:
Tyrifjord Videregående Skole, Norge
Ekebyholmsskolan, SverigeFind vores kirker og afdelinger