Håb i fjernbetjeningen - adventistisk satellit-tv

Adventistkirken har nu i over et år sendt fjernsynsprogrammer døgnet rundt på sin egen satellitkanal, Hope Channel. Alle med eget paraboludstyr kan ganske gratis hente disse udsendelser ned.

Sendefladen er meget varieret. Blandt meget andet finder du prædikener, koncerter, sabbatsskoleklasser, evangeliske mødeserier, undervisningstimer, vildmarksliv, tv-køkken, børneprogrammer og spejderlejrreportager.

Opsætning af parabol

Hvordan får jeg adgang til Hope Channel? Du skal bruge en parabol (min. diameter 80 cm) og en "Free to air" reciever. En komplet pakke kan købes for omkring 2000 kr. hos din lokale tv-forhandler og for under 1000 kr. kan du få ham til at installere det for dig.

Bor du i køreafstand til Flensborg, fås en komplet pakke (parabol, LNB og reciever) til 800 kr. Hvis du har et kompas og er lidt fingernem, eller har verdens dejligste svigersøn, så kan det hele monteres på et par timer.

Med andre ord en overkommelig udgift for de fleste. Inden du løber ned til tv-forhandleren, så vil det være klogt at sikre sig, om du må opsætte paraboler i dit område, og at der på en sydvendt væg er frit udsyn – altså ingen høje træer som spærrer for satellitmodtagelsen.

På samme satellit finder du også BBC World, en række tyske, italienske og arabiske programmer, samt 3ABN, som er en privat adventistkanal, der også er et besøg værd.

Adventistkirkens Medieafdeling (tlf. 45 58 77 87) står til rådighed for yderligere spørgsmål. Spørg efter Thomas, når du ringer.

Live streaming

Hvis du har bredbånd, behøver du ikke investere i paraboludstyr, men kan se alle Hope Channels udsendelser live på websitet www.hopetv.org.

Hope Channel:
www.hopetv.org

Satellit: Hotbird 6
Transponder: 125
Frekvens: 11013.00 MHz
Polaritet: Horisontalt
Symbol Rate: 27.500 Msps
FEC: 3/4Find vores kirker og afdelinger