SDA 3 linier CMYK

Vores navn og logo

Hvad betyder egentlig "Syvende Dags Adventist"? Der er 2 ting i navnet.

Den syvende dag er en reference til Sabbatten. Da Gud skabte verden, så gjorde han den syvende dag hellig. Derfor mødes vi i kirken på den dag og tilbeder Gud og minder os selv om, at han er vores skaber.

"Advent" kender du fra søndagene op til jul. Det betyder "komme", og i juletiden venter vi på Jesu første komme til jorden som en baby. Men når vi snakker om "advent" i vores kirke, så handler det om hans andet komme. Jesus kommer ne

mlig igen en dag for at etablere sit rige, og det glæder vi os til.

"Syvende Dags Adventist" refererer altså til begyndelsen og til enden, skabelsen og genskabelsen. Jesus siger om sig selv, at han er den første og den sidste. (Åb 22,13) Syvende Dags Adventismen handler altså først og fremmest om Jesus – at han skabte verden, og at han vil skabe den igen.

Adventistkirkens logo

Kirkens valg af logo reflekterer vores kerneværdier. Fundamentet er Bibelen. På logoet ligger den åben, fordi dens budskab skal læses og føres ud i livet. Centralt i budskabet står korset, derfor er det også centralt i logoet. Over korset og den åbne bibel er Helligåndens brændende flamme. Uden Helligåndens kraft kan vi nemlig hverken forstå Bibelen eller korset.

 

logowithglobe

 BIBELVERS

Es 49,15
Glemmer en kvinde sit diende barn? Glemmer en mor det barn, hun fødte? Selv om de skulle glemme, glemmer jeg ikke dig.
Find vores kirker og afdelinger