Vi er...

Syvende Dags Adventistkirken er et anerkendt kristent kirkesamfund i Danmark. Ligesom andre kirker baserer vi vores tro på Bibelen, og derfor tror vi også, at Jesus Kristus er Gud, og at han døde for vores synder. I Danmark har vi ca 2.500 medlemmer og 44 menigheder (hvoraf den ene er på Færøerne), hvor vi mødes hver uge for at tilbede Gud og være sammen med hinanden. På verdensplan er vi over 20 mio medlemmer, men endnu flere dukker op i vores kirker, som er åbne for alle – også for dig.

Selv om vi ikke er ret mange adventister i Danmark i forhold til befolkningens størrelse, så er det faktisk ikke usandsynligt, at du har mødt én af os eller har set en af vores kirker.

På forskellige måder har vi sat vores præg på samfundet. Vi har for eksempel flere friskoler rundt om i landet med mange elever, hvoraf de fleste ikke er fra adventistfamilier. Mange adventister er uddannede fysioterapeuter, fordi vi startede Skodsborg Fysioterapiskole, så måske du engang har fået massage af en adventist?

Vidste du for øvrigt, at Harvey Kellogg, der skabte cornflakes, også oprindeligt var adventist? Hvis du vil vide mere om os, så er den bedste måde dog helt sikkert at besøge os.

Læs videre om hvem vi er her i sektionen, eller en af flg. artikler:BIBELVERS

Joh 14,27
Fred efterlader jeg jer, min fred giver jeg jer; jeg giver jer ikke, som verden giver. Jeres hjerte må ikke forfærdes og ikke være modløst! 
Find vores kirker og afdelinger