Menu

Nyheder

Vejlefjordskolen får ny rektor

08.02.2019

Den nye rektor bliver Kay Flinker, som tiltræder pr 1. april. Kay Flinker er allerede et kendt navn på stedet, da han har været rektor for skolen i 8 år i perioden 2001-2009. Kay har desuden selv været elev på skolen i sine unge dage, taget sin studentereksamen herfra og har siden hen undervist i gymnasieafdelingen. I en periode har han desuden også været leder af skolens kostafdeling. Kay Flinker kommer fra en adjunktstilling på Rosborg Gymnasium og HF. Den kommende rektor har således en solid leder- og undervisningserfaring at trække på, og han kender Vejlefjordskolen indefra. Nu vender han altså tilbage til Vejlefjordskolen som rektor. Vi ønsker ham og skolen tillykke med valget!

Ledelsesteamet består yderligere af Jørgen Voldstad, Vicerektor, John Rasmussen, Afdelingsinspektør og Pia Fisher, Viceforstander

Holger Daugaard forbliver på skolen som konsulent og underviser frem til sommeren 2019.

Vejlefjordskolen er en selvejende institution med egen bestyrelse, hvor Adventistkirken i Danmark udpeger to bestyrelsesmedlemmer. Vejlefjordskolen er en vigtig del af Adventistkirkens arbejde og kirkens ledelse ser frem til et tæt samarbejde med den nye rektor og teamet på Vejlefjordskolen.

Nærmere information om Vejlefjordskolen på deres hjemmeside.

Til oversigt