Menu

Nyheder

Stævne for unge i Viborg

02.08.2020

Tekst: Sven Hagen Jensen
Fotos: Ingelis Randorf Jensen

Ca. 40 unge stævnedeltagere havde indrettet sig i Vranum Hytten 8 km syd for Viborg, hvor de er samlet om åndelige møder, workshops, missionsarbejde og socialt samvær. Der sprittedes hænder og blev holdt afstand i bedste corona stil.

Hovedtaler var Alexander Rose Jensen. I weekenden var menigheden og dens interesserede inviteret med til sabbatsmøder og sommerfest søndag aften. Til gudstjenesten var der ligeledes en del gæster fra andre menigheder og til festen kom der 56 fra Viborg, heriblandt mange nydanskere, som har kontakt med kirken.

Mandag og tirsdag eftermiddage stod i missionsarbejdets tegn. Billederne er fra gågaden i Viborg, hvor der uddeltes smagsprøver af plantebasseret kost, man gav bøger væk, og hvor en lille gruppe sang kristne sange for de forbipasserende.

Andre stævnedeltagere har været ude at ordne haver, gøre rent og hjælpe med danskundervisning, bibelstudium og personlig rådgivning. Missionsarbejde er en mangfoldig størrelse, og deltagerne har prøvet at møde de behov, som var nærliggende i Viborg.

Onsdag aften holdt gruppen en offentlig koncert i Borgvold Parken ved Viborg søerne. Vi fra Viborg menighed var glade for dette besøg og håber, at det kan bringe os i kontakt med endnu flere mennesker. Vi håber også, at de unge har fået en god og positiv oplevelse, som de kan bruge i deres planer fremover.

Må Gud velsigne ethvert initiativ, hvor fokus er at opbygge hans rige og sprede det gode budskab.

Til oversigt