Menu

Ressourcer i Corona-tiden

09.04.2020

Præster, afdelingsledere og ledelse har haft travlt de sidste uger med at producere ekstra ressourcer i denne tid, hvor vores kirker er lukkede, og vi ikke kan være sammen.

Her er et udpluk af nogle af de mange ressourcer. I tillæg har mange lokale præster holdt bedemøder, bibelstudium og andre samlinger på nettet.

Hver sabbat er der bibelstudium og gudstjenste fra adventist.dk/webkirke

Morgenvagten er en daglig video-andagt, som du finder på Youtube og kan deles med andre. Byd gerne ind og tag en andagt. Kontakt lasse.bech@adventist.dk

SabChat er for teenagere, og der arrangeres endda online events lørdag aften 20.30. Kontakt bjornespen.holtse@adventist.dk for login-information.

Hver sabbat er der et fuldt børneprogram for alle aldersgruppe, der kan hentes på Sabus-siden under hjemmebibelklub. Her finder du bibelstudier, sange, videoklip, farvekort og meget mere. På denne side finder du mange påskeaktiviteter som bla inkluderer en æggejagt, en påske kahoot og en video med påskens budskab.

Ungdomsafdelingen har en Plan B og samles online tirsdag-aftener indtil videre.

Spejderne har lavet en en #hjemmespejderchallenge

Så inviterer Paul B. Petersen til fredagaften andagt og sang på youtube.

I tillæg har vi optaget nogle samtaler omkring endetiden med Gunnar Pedersen og Paul Petersen, som vil blive publiceret de kommende dage, så snart de er færdigredigeret. Se med på Adventistkirkens Facebook side for de seneste opdateringer. Du kan klikke på linket uden at have en brugerkonto hos Facebook. Her finder du den første samtale.

Og tilsidst har vi et ‘påskeæg’ til alle i form af en syng-med-aften. Det bliver langfredag kl 19:30 vi publicerer linket på Adventistkirkens Facebook side. Glæd dig til 30 minutters sange med blandt andre kunstnere som Carsten Thomsen, Timon Müller og Leila Kipper. Paul Petersen er din vært og tager dig igennem aftenens program. Kan du ikke vente kan du komme til snigpræmiere her på Vimeo

Tak til alle som har været med til at skabe fællesskab og sammenhold disse dage. Lad os huske de syge, de ensomme og dem, som er bange. Beslut dig for at ringe til én hver dag og fortæl dem gerne om disse ressourcer. Lad os løfte hinanden op i bøn og passe godt på hinanden – på afstand.

Undskyld til de tiltag jeg har glemt at nævne. Listen bliver udvidet løbende.

Opdateret 21. april 2020

“Vores tro på Jesu komme er ikke forankret i verdensbegivenheder, men på det profetiske ord!” Samtale med Gunnar Pedersen om Covid-19 og Bibelen

 

Til oversigt