Menu

Nyheder

Loma Linda indvier nyt hospital

02.09.2021
Det nye sygehusbyg ved Loma Linda University blev indviet 6. august. Det er tegnet af NBBJ, et av verdens mest nyskabende tegnestuer. Foto: Carl Canwell/Adventist Media Exchange (CC BY 4.0).

Fredag ​​den 6. august indviede Loma Linda University Health en ny hospitalsbygning ved navn Dennis og Carol Troesh Medical Campus. Bygningen rummer et topmoderne hospital for voksne og en børneklinik.

De nye faciliteter opfylder Californiens strenge statslige krav til jordskælvsbeskyttelse til skadestuer. Afdelingen på 16 etager indeholder lægehus for voksne, mens børneklinikken er placeret i den 9 etagers høje afdeling. Det nye hospital indeholder det nyeste inden for patientsikkerhed og komfort og blev designet af NBBJ til at fortsætte hospitalets 115-årige historie inden for pleje og sundhedsuddannelse i det, der er blevet en af ​​de mest medicinsk komplekse regioner i USA.

Betydelige gaver har dannet grundlag for finansieringen af ​​den nye bygning. Hospitalets ledere takkede filantroperne Dennis og Carol Troesh for deres donation på 100 millioner dollars til projektet.

Staten Californien har bidraget med 165 millioner dollars. Californiens finansminister Fiona Ma udtrykte taknemmelighed for, hvad hospitalet betyder.

– Jeg vil gerne takke Loma Linda-samfundet for alt det gode arbejde og deres udholdenhed for at få dette til at ske.

“Dette er virkelig en historisk dag for Loma Linda University Health,” sagde Richard Hart, formand for Loma Linda University Health. “Ingen ord er nok til at udtrykke den oprigtige taknemmelighed og glæde, vi føler, når vi åbner disse døre for befolkningen.”

Loma Linda University Health består af otte fakulteter, seks hospitaler og omkring 17.000 ansatte. LLUH er det vigtigste center for akademisk sundhedsvidenskab i Syvendedags Adventistkirken, og den har sponsoreret mange missionærer og været konsulent i etableringen af ​​de seks andre medicinske fakulteter, som Syvendedags Adventistkirken driver globalt.

Læs mere her (engelsk)

Til oversigt