Menu

Nyheder

LifeStyleTV takker Gud

16.03.2020

Tekst og foto: Tor Tjeransen/ADAMS

Ledelsen for LifeStyleTV takker Gud for måden han har ledet på, i processen med flytningen af driften fra Skåne i Syd-Sverige til Hagegården udenfor Arvika i Sverige. LifeStyleTVs internationale ledelse mødtes på Hagegården fredag, den 28. februar 2020.

Claus Nybo oplyste i årsberetningen for 2019, at flytningen var en betydeligt mere krævende operation end man havde forestillet sig.

Nybo påpeger, at flytteprocessen har resulteret i færre nye produktioner end ønskeligt. Det har ikke været muligt med den meget lille stab. Nu er stationen dog klar til at producere nye programmer på regelmæssig basis. “Jeg er helt sikker på, at Gud har en plan for os her på Hagegården.”

Udgiftsniveauet på driften af den nye ejendom er bare marginalt højere end driften af ejendommene i syd, til trods for at den nye ejendom har et betydeligt større areal.

Siden efteråret 2019 har LifeStyleTV afsluttet udsendelser via satellit, og sender nu kun via internettet.  At styrke distributionen gennem internettet er en strategisk beslutning for at nå potentielle seere i mange byområder, hvor det ikke er tilladt med parabolantenner.

Ledelsen udtrykte også tak til Den Norske U nion for månedlig støtte i mange år, samt til de mange donorer, som har gjort det muligt at dele adventbudskabet gennem TV i Skandinavien.

Nila Teale fremlagde regnskabet for 2019. Det viser, at TV-stationen fortsat er helt afhængig af regelmæssig støtte fra seere. Hun deler følgende erfaring: «Igen og igen har jeg set, hvordan Gud har ledet. Jeg er helt sikker på, at Gud har en plan for os her på Hagegården, og jeg tror fuldt og helt, at Gud vil sørge for os.»

Læs mere her

Til oversigt