Menu

Nyheder

Foto: Luis Sanchez

Global Youth Leaders Congress

14.08.2018

For nogle er det en lidenskab, når der forkyndes om Kristus. Et medlem af dramagruppen på Global Youth Leaders Congress i Kassel, Tyskland, beskriver det sådan: Det er mit arbejde, min kærlighed. Luis Sanchez Julia Eisfeld, som leder gruppen, understreger: “Gud gav mange gode talenter og kreativitet, og vi forsøger at bruge det for ham.” Hun bemærker, at Jesus underviste via ord, billeder og historier. “Når folk ser, forstår de bedre,” siger hun. Hendes mål er at røre folks hjerter og bringe forståelse.

Maysie Keye, der deltager fra Danmark siger: “Jeg nyder virkelig dramaerne, fordi de er tankevækkende uden endog at have brug for ord. De giver en række forskellige budskaber til overvejelse.”

Andre former for kreativitet ses også på kongressen. Håbet på denne kongres er, at den lidenskab og kreativitet, der ses her vil udvides og udvikles, når lederne vender hjem for at dele, træne og lære en generation af unge, der kan transformere og bringe håb til en verden, der har brug for en Frelser.

Læs mere her:

https://ted.adventist.org/news/1324-my-only-place-in-the-church

Til oversigt