Menu

Nyheder

Generalkonferencen udsættes til 2022

27.01.2021

Tekst: tedNEWS Staff: Victor Hulbert

For anden gang på ti måneder er det på grund af COVID-19 pandemien besluttet at udskyde generalkonferencen. Generalkonferencen var oprindeligt planlagt til slutningen af ​​juni 2020. Medlemmer af eksekutivkomiteen (EXCOM) fra hele verden deltog i den virtuelle zoom-session den 12. januar 2021, hvor de lyttede til rapporter fra verdenskirkens administration, kirkens sundhedsledere, logistikkoordinatorer og juridisk rådgiver.

“Det er med et tungt hjerte, man kommer med denne anbefaling. Det er dog en anbefaling, der kommer fordi det ser ud til, at der ikke er noget alternativ”, sagde Peter Landless, leder for Health Ministeries for den globale Adventistkirke.

Efter præsentationer og diskussion blev henstillingen om at flytte datoerne for generalkonferencen til juni 2022 sat under afstemning ved elektronisk afstemning. Flytningen blev vedtaget med en stemme på 185 mod 9. Efter afstemningen afsluttede Landless debatten med en seriøs bemærkning: “Vi er bragt til dette punkt, ikke fordi det er noget, vi gerne vil gøre, men noget, vi skal gøre.”

Generalkonferencen er således blevet udsat til den 6. – 11. juni 2022, til afholdelse i Indianapolis, USA.

Tilbage til oversigt