Menu

Nyheder

GAIN 2021 afholdt

27.04.2021

Adventistkirkens kommunikationsmedarbejdere har for nyligt været samlet til den årlige GAIN konference som selvsagt foregik online.

Sidste år skulle konferencen været afholdt i Bucharest i Rumænien, men på grund af Covid-19 har man nu måtte mødes 2 år på zoom. Næste år håbes det på at kunne mødes i Bucharest med 2 års forsinkelse. Denne konference samler de fleste der arbejder med kommunikation og medier i adventistkirken i hele Europa. Konferencen er meget præget af det arbejde der gøres i forbindelse med “Hopechannel” netværket. “Hopechannel” er et verdensomspændende “online-tv” med programmer om troen og livet.

Dette års konference indeholdt inspirerende præsentationer over forskellige tema som udfordrer os som troende. En del af tiden blev alle opdelt i forskellige virtuelle værelser hvor man kunne dele tanker i mindre grupper. Hvert år arbejdes der sammen i flere lande omkring et fælles projekt hvor der produceres en video og andet materiale over et fælles valgt tema. Sidst års tema var om “usikkerhed” og ved afslutning af konferencen var der afstemning om det nye tema  hvor “glæde i 1000 år” fik flest stemmer.

Til oversigt