Menu

Nyheder

Foto: t.v.: Per Arild Struksnes, t.h.: Alex Galindo

Frivillige missionærer i København

12.06.2024

Fra Brasilien og Ghana til København

ICC har engageret to frivillige missionærer i København. Rennan Ribeiro Lindemute de Araujo kommer fra Brasilien. Han skal arbejde med musik og orkester i Seventh Day Adventist International Church Copenhagen, ICC. Han spiller cello, saxofon og klaver, og så kommer han fra en stilling som musik- og engelsklærer på en adventistskole i Brasilien. Han siger: ”Jeg mener, at musik er et kraftfuldt værktøj til at få venner, bryde grænser for forskellige kulturer, inspirere mennesker og dele kærlighed.”

Frank Yeboah kommer fra Ghana, ifølge ham det mest fredelige og dejlige land i verden. Han brænder for at dele Guds ord. Han er en erfaren spejderleder og har ledet mange forskellige afdelinger i sit land såsom ungdom, personligt arbejde, kor og skoleleder. Han kan lide at spille fodbold og trompet.

Oveni at blive kastet ind i en ny kultur, og ud i ICC’s lange liste af opgaver, nåede vores to nye frivillige til landet lige forud for kirkens årsmøde. Her fik de også rig lejlighed til at hjælpe og bruge deres talenter – både rundt på pladsen med forskellige spejderaktiviteter og på scenen med enten en cello eller saxofon i hænderne.

Vi ser med spænding frem til at iagttage den ressourceindsprøjtning ICC har fået tilført, og hvordan det vil komme til udtryk den kommende tid.

Til oversigt