Menu

Nyheder...

Europæisk Sundhedskonference i Rumænien

13.05.2018

Kilde: ted.adventist.org

Mere end 640 læger, tandlæger, præster, undervisere og elever mødtes den 17.-21. april til den 2. Europæiske Sundhedskonference i Bukarest, Rumænien.
Konferencetemaet var sygdomme og livsstilsmedicin.

Antallet af individer, der rammes af mentale sundhedsudfordringer, hjerte-kar-sygdomme, kræft, kroniske luftvejssygdomme og diabetes vil stige betydeligt i de kommende årtier. Lifestyle Medicine søger at helbrede, ved at identificere årsagen til disse livsstilsrelaterede sygdomme.

“Konferencer som denne er vigtige for at lære nye ting, og for at blive mindet om ting vi engang vidste, men måske endnu vigtigere er areanerne for netværk og inspiration,” siger Torben Bergland, direktør for Trans-European Health Ministries. Han var begejstret for, at se hundredvis af mennesker samlet, og at der prioriteres tid og penge til at deltage, for at blive bedre rustet til at tjene andre.

Konferencen bød på akademiske forelæsninger og workshops præsenteret af eksperter fra hele verden, og evidensbaserede undersøgelser, der viser hvordan disse sygdomme i mange tilfælde kan behandles og reverseres gennem livsstilsinterventioner.

Deltagerne kom hovedsageligt fra Europa, men der var også deltagere fra fra USA, Australien, Marokko, Thailand, Chile, Peru, Brasilien, Rusland og andre lande.

Læs mere her

Til oversigt