Genforening på Newbold College

img 7377 36433730265 o

 Kilde: ted.adventist.org

Over 100 tidligere medarbejdere og studerende deltog i genforeningen af elever og lærere fra 1960´erne i Newbold den første weekend i august. Fejringen, som tiltrak over dobbelt så mange deltagere som den foregående genforening i 2013, bød på en koncert fra Wedgwood Trio, prædiken af ​​tidligere Newbold rektor og tidligere General Conference President, dr. Jan Paulsen, og en sejltur på Themsen.

Fredag ​​aften skitserede dr. Jerry Hoyle - 1960'ernes alumnus og præsident for Newbold College Rådet - Rådets formål, som er at rådgive og rådføre sig med rektor, at bistå med at udvikle og forbedre kollegiet og fremme Newbold som en videregående uddannelsesinstitution. Dr. Hoyle redegjorde også for flere projekter på kollegiet, der havde haft gavn af midler fra Rådet, herunder Moor Close Lodge og Smith Center.

Deltagerne i fredag ​​aften-programmet havde mulighed for at dele deres minder med gruppen, og en særlig applausrunde blev givet til dr. John Woodfield, tidligere leder af kollegiets engelske afdeling, der fejrer sin 101 års fødselsdag i september, som også var til stede under arrangementet. 

Hovedgudstjenesten blev afholdt i Newbold Church Center med dr. Jan Paulsen som gæstetaler. Han talte om hvad der bragte ham til Newbold, og brugte derefter historier til at introducere emnet om, hvordan man skal forholde sig til og beskæftige sig med foruroligende ting i Kirken. Han gav eksempler på utilfredshed og konflikt og behovet for at se os selv som pilgrimme.

Om søndagen tog gruppen til Windsor, for at tage på bådtur på Themsen med efterfølgende frokost.

Læs mere her

 BIBELVERS

Åb 21,22
Men et tempel så jeg ikke i den, for Herren, Gud den Almægtige, er dens tempel, og Lammet.
Find vores kirker og afdelinger