Menu

NYHED

Historiske evangelisationsmøder i Gisenyi, Rwanda giver mange nye medlemmer

13.06.2019

Tekst: Prince Bahiti, East-Central Africa Division
Billede: East-Central Africa Division

En rekord på 97.344 mennesker i Rwanda forpligtede sig til Kristus, og sluttede sig til Syvende Dags Adventistkirken gennem dåben, som følge af en evangelistisk serie, der fandt sted i hele landet fra 13 maj til 28 maj i år.
Yderligere dåb forbundet med igangværende møder i de kommende uger forventes at bringe tallet op på mere end 100.000, hvilket vil være den største af sin art for kirken.

I sine bemærkninger nævnte Ted Wilson, præsident for Syvende Dags Adventistkirkens Verdenskirke, kirken i Rwanda som en hidtil uset model af “Total Member Engagement.” “Det er et eksempel for hele verden. Vi takker Gud for det”, sagde Wilson til 6.000 mennesker ved den sidste sabbats bøn i byen Gisenyi.

“Total Members Engagement” er et initiativ fra Syvende Dags Adventistkirken, der opfordrer sine 19,1 millioner medlemmer verden over, til at finde måder at dele Jesus med venner og medlemmer af samfundet. 

Med de nyeste tilføjelser til kirken i Rwanda, har lokalt medlemskab toppet 815.000 i landet på 11,8 millioner mennesker.

Læs mere her


Til oversigt