Adventistkirkens økonomiafdeling søger ny kollega

concordia

Du har sikkert et spændende job i dag inden for økonomi, bogføring og regnskab, hvor du ind imellem også løser sekretariats opgaver for ledelsen. Du løser måske opgaver i team, men også for dig selv, når det er nødvendigt.

Du har appetit på at få mest muligt ud af Navision og er ikke uvant med at tage ansvar for opgaver, som udfordrer dig. Du motiveres af at være med til at styrke Adventistkirkens arbejde i Danmark.

Du vil få mulighed for at være med til at udvikle vores økonomiafdeling, hvor vi gerne vil bruge Navisions funktioner endnu bedre. Der vil blive plads til dine ideer i et uformelt miljø, hvor en gåtur i den smukke dyre- have lige uden for også kan nås i frokostpausen.

Synes du ovenstående lyder spændende for dig, vil vi rigtigt gerne høre fra dig. Vil du først høre lidt mere om dine muligheder og opgaverne, da vil jeg meget gerne svare på telefon 4558 7773 / 2165 6061.

Vi modtager gerne din ansøgning allerede nu, men ikke senere end 5. april 2017. Fortæl lidt om dig selv, din erhvervserfaring og tidligere ansvarsområder.

Jan Arne Nielsen, økonomichefBIBELVERS

Es 30,21
Med egne ører skal du høre et ord, der lyder bag dig: »Her er vejen, den skal I følge!« I vil jo til højre, og I vil til venstre.
Find vores kirker og afdelinger