AHS Hele gruppen af uddelere (Foto: Privat)

Unge fra Viborg deltager lokalt i landsdækkende event

12.09.16 - af Sven Hagen Jensen

Tidligt fredag morgen den 9. september deltog ADRA Viborg i den landsdækkende event om Verdens Bedste Nyheder. Vi var glade for at vi havde et par smilende unge med til at møde folk på Banegården med juice og en lille avis, der fortæller om de 17 nye Verdensmål for at sætte retningen for en bedre fremtid for mennesker her på jorden.

Sammen med 2000 frivillige fra hele landet var ADRA Viborg med i denne kampagne med positive oplysninger om de gode fremskridt, der sker i verdens fattigste lande. Siden 1990 er andelen af verdens befolkning, der lever i ekstrem fattigdom, allerede mindsket med næsten 70 %. Selvom vi hører nyheder om krig, flygtningekriser og naturkatastrofer – og vi ved, at der først kommer en endelig løsning med Jesu genkomst – så kan vi nu, mens vi venter, være med til at lindre menneskers nød og arbejde sammen med andre hjælpeorganisationer for at hjælpe så mange mennesker som muligt. Bag Verdens Bedste Nyheder står ADRA i fællesskab med andre danske udviklingsorganisationer, erhvervs- og mediepartnere, FN og Danida. I Viborg var det Adventistkirken og ADRA Viborg, der var på gaden og møde mennesker med et positivt budskab om, at det hjælper at hjælpe. Som vores bibelstudier i sabbatsskolen i tredje kvartal så tydligt fremhæver, så må vi engagere os mere i lokalsamfundet og møde mennesker, hvor de er. Vi blev da også mødt med mange positive tilkendegivelser og tak fra de mennesker, vi mødte.

AHS
Jill og Alliance på broen ned til perronen (Foto: Ingelis jensen)

 

Vi var rigtig glade for at have teenagere Jill og Alliance med sammen med os i en mere moden alder. Langt de fleste rejsende er unge på vej til skole eller arbejde. Og meget få sagde nej til en kold æblejuice og et glad smil på en strålende sensommerdag.BIBELVERS

Sl 140,7
Jeg siger til Herren: Du er min Gud, Herre, lyt til min tryglen!
Find vores kirker og afdelinger