AHS

Himmerlandsgården lægger græs til Nordic Camporee 2016

26.07.16 - af Dennis Møller

Himmerlandsgården har vist sig fra sin smukke side da 800 spejdere fra de fire nordiske lande, Finland, Norge, Sverige og Danmark ankom til den fælles nordisk spejderlejr i søndags. Og nå ja, så er der også lige en gruppe hollændere med som gerne ville have lov til at opleve hvordan sådan en lejr foregår.

Lejren som har været imødeset de sidste 4 år efter at den første Nordiske Camporee sluttede på Västeräng, Sverige, har indtil videre budt på alt lige fra 30 graders varme med høj sol, masser af myg og et ikke at forglemme et skybrud. Læg dertil gensyns glæden med ens venner fra de andre nordiske lande, og Claes Lundströms inspirerende taler. Så kort inde i lejren har vi lært at man skal gå ligeså meget op i sin tro, som hvis man skulle træne for at vinde en medalje ved f.eks. et OL.

I kan selv følge med på lejren hjemmefra. Besøg Lejrens facebook side og bliv løbende opdateret med billeder om hvad der sker. Derudover så bliver alle møderne i teltet livestreametBIBELVERS

2 Krøn 6,14
… Herre, Israels Gud, der er ingen Gud som du i himlen og på jorden, en Gud, der bevarer pagten og troskaben mod dine tjenere, når de af hele deres hjerte vandrer for dit ansigt.
Find vores kirker og afdelinger