AHS

HappyHand i Vejle er kommet rigtigt godt i gang

23.06.16 - af Peter Larsen / Foto: Kasper Struksnes

Ind af døren kommer et par unge mennesker. De er på udkig efter noget spændende festtøj, de kan bruge til den kommende studenterfest. Samtidigt står en midaldrende herre med meget koncentreret mine og tjekker tøjstativerne for nye varer. Han skal bare have fornyet garderoben.

Ude bagved står Mary og gennemgår de seneste varer, der er kommet ind. Der kunne jo være noget spændende imellem, der skal ind i butikken med det samme.

Sådan kunne en helt almindelig dag i HappyHand godt se ud her en måned efter åbningen.

”Det er gået helt forrygende”, siger Lise Westing, der er daglig ansvarlig for butikken i Vestergade i Vejle.

”Faktisk blev butikken tømt for varer 3-4 gange i løbet af den første uge, så pludselig stod vi der og manglede bøjler”, siger Lise Westing og slår en latter op.

Helt så stærkt går det naturligvis ikke længere, men der er stadig godt gang i butikken.

Allerede nu er det tydeligt, at der er flere, der kommer ind i butikken med jævne mellemrum. De skal lige se, om der er kommet nye varer siden sidst.

Hos de andre butikker i Vestergade er de også glade for den nye butik. Hos Buchs Herremagasin, som er nabo, er man rigtigt begejstret for den trafik HappyHand har ført med sig. Det giver også nye kunder til dem.

AHS


Vi kunne godt bruge 2-3 flere frivillige

Netop fordi HappyHand har lagt så godt fra land allerede her efter den første måned, må vi sige, at der er nok at se til. Vi kunne nok godt være en 2-3 frivillige flere til at klare de mange opgaver, men alle kører på med krum hals.

”Det er virkelig entusiastiske frivillige, der har valgt at bruge tiden her i butikken”, siger Lise Westing. De brænder for at møde mennesker og hjælpe dem med at finde det helt rigtige tøj eller en spændende nipsting.

På vej ud af butikken kaster jeg lige et blik hen til sofahjørnet, hvor man passende kan hvile benene og få en kop the eller kaffe efter en tur i byen. Det er simpelthen hyggeligt. Man forstår godt, at folk komme igen og igen.

Jeg snupper en brødskærer med under armen, som jeg har lovet at tage med hjem til en kollega.

Indrømmet. Man får næsten lyst til at blive hængende og hygge sig lidt endnu.BIBELVERS

1 Joh 2,10
Den, der elsker sin broder, bliver i lyset, og i ham er der intet, som bringer til fald.
Find vores kirker og afdelinger