AHS
De fire præster der blev indsat, fra venstre: Michael Bidstrup, Rebecca Pedersen, Anne-May Müller, og Thomas Rasmussen. Foto: Jens Morten Øster.

Årsmødesabbatten

16.05.16 - af Anne-May Müller

Når solen skinner, foråret er på sit smukkeste, og omkring 1000 mennesker samles i tilbedelse og fællesskab, så kan det kun blive en fest.

Og sådan var følelsen da også under sabbatten til årsmødet. Der er noget særligt i, at vi samles på tværs af menigheder, landsdele og alder. Der er noget særligt i at lægge generalforsamlingens vedtægtsændringer og personvalg til side for at vende os til Gud.

Lasse Bech ledte os igennem ugens bibelstudium, og Raafat Kamal skiftede formandshatten i bestyrelsesudvalget ud med prædikant, og delte tanker om at vi er dem, som Gud lader sit lys skinne igennem. Og højdepunktet var selvfølgelig, da telte invaderedes af børn, der gerne ville synge for os, og bagefter delte de blomster ud til kvinderne i teltet – det var jo trods alt morsdag dagen efter.

Lørdag eftermiddag bød både på et flot musikprogram og på indsættelse af fire præster: Anne-May Müller, Rebecca Pedersen, Thomas Rasmussen og Michael Bidstrup.

Og så kunne vi slutte en rigtig festsabbat af med det traditionelle ungdomsmøde, der bød på frisk lovsang og vedkommende budskaber leveret af de unge. En årsmødesabbat er nu noget særligt, blandt andet fordi den viser mangfoldigheden af kirken i Danmark. Og for dem, som ikke havde mulighed for at være tilstede, benyttede mange sig af, at det hele blev sendt live på nettet. Skønt at vi kunne formidle lidt af stemningen og budskabet rundt både i indland og udland.

Se billeder fra generalforsamlingen her.

Gik du glip af nogle åndelige møder, så kommer de til at ligge på hopechannel.dk.

 BIBELVERS

Sl 34,19
Herren er nær ved dem, hvis hjerte er knust, han frelser dem, hvis ånd er sønderbrudt.
Find vores kirker og afdelinger