AHS
Mødeteltet. Foto: Per Arild Struksnes

Fredags forhandlingerne

06.05.15 - af Anne-May Müller

Så er forhandlingerne slut for fredag, og her kommer en kort opsummering.

Vi har i dag bl.a. lyttet til rapporter fra fire afdelinger med et stærkt samarbejde: Familie, Ungdom, Spejder og Børn. Vi fik også taget hul på forslagene fra forslagsudvalget, og når vi er færdige med dem på søndag, så kommer de op at ligge her på hjemmesiden under ”vedtagelser” på adventist.dk/gf.

Fredag eftermiddag fik vi valgt ny næstformand, Marianne Kolkmann, som vi kalder ind fra Norge. Økonomichef blev Jan Nielsen, der kommer fra en økonomistilling uden for kirken.

Derudover blev nogle af vedtægtsændringerne vedtaget, som foreslået i sagspapirerne.

Ved aftenens sidste forhandlingsmøde blev den nye unionsbestyrelse vedtaget. Den består af følgende personer: Thomas Müller, Marianne Kolkmann, Jan Nielsen, Lasse Bech, 1 afdelingsleder, Aksel Jørgensen (Ringsted), Anita Thortzen (Nærum), Caroline Lundqvist (Silkeborg), Carsten Wærn (Vejlefjord), Dorte Thyregod Svendsen (Odense), Finn Nielsen (Østervrå), Gitte Kjeldal (Faxe), Henrik Jensen (Herning), Per Arild Struksnes (København), Peter Larsen (Vejle).

Nu glæder vi os over, at sabbatten er kommet, og ser frem til en festlig dag sammen i tilbedelse og fællesskab. Se gerne med i morgen på adventist.dk/tv

Se billeder fra generalforsamlingen her.BIBELVERS

Sl 19,13
Hvem lægger mærke til uforsætlige synder? Rens mig for skjulte synder!
Find vores kirker og afdelinger