rwanda
Fra et evangelisk møde i Rwanda i denne uge.

Syvende Dags Adventistkirken forbereder 60.000 dåb i Rwanda

15.02.16 – af Andrew McChesney, News editor, Adventist Review (dm)

En serie med store evangeliske initiativer, organiseret af Syvende Dags Adventistkirken forventes at nå nye højder i Rwanda i maj måned i år. Her vil den største massedåb i kirkens 153 års lange historie finde sted.

Tusinder af lokale præster og kirkemedlemmer vil give bibelstudier, dele helsetips og blive engageret i samfundstjeneste i de to uger hvor der vil finde evangeliske møder sted på 2.200 forskellige steder rundt omkring i Rwanda.

Møderne vil kulminere sabbatten den 29. maj, med 60.000 forventede dåb, siger talsmænd for kirken.

”Lige nu er de i gang med at have personlige samtaler idet de forberede noget helt fantastisk,” udtaler Ted N.C. Wilson formand for Syvende Dags Adventisternes verdenskirke. ”De håber på at døbe et minimum af 60.000 personer ved hundredevis af steder på en enkelt sabbat. Det kan godt være at der bliver flere døbte,” siger Wilson, som personligt vil være tilstede på et af de 2.200 steder i Rwanda. ”Dette er styrken af at folk arbejder sammen med Helligånden.”

Rwanda er det seneste land hvor Generalkonferencen, den administrative del af Syvende Dags Adventisternes verdenskirke, har igangsat et stort evangelisk projekt. I maj 2014, blev mere end 10.000 personer døbt i den filippinske hovedstad Manila. Et lignende projekt fandt sted i Zimbabwe i maj 2015 hvor 30.000 blev døbt.

Det evangeliske arbejde på Filippinerne og Zimbabwe blev for det meste organiseret og udført af lokale kirkemedlemmer. Arbejdet blev støttet op af ledelsen i Syvende Dags Adventistkirken og Wilson ledte personligt en to ugers evangelisk kampagne i Manila i 2014 og sidste år i Harare, Zimbabwe.BIBELVERS

Fil 3,13-14
Brødre, jeg mener ikke om mig selv, at jeg allerede har grebet det. Men dette ene gør jeg: Jeg glemmer, hvad der ligger bagude, og strækker mig frem mod det, der ligger forude
Find vores kirker og afdelinger