AHS

Peter Bo Bohsen valgt til spejderchef for TED 

18.11.15 – af tedNEWS / BUC News/Dennis Møller

I mandags blev Peter Bo Bohsen valgt som den nye spejderchef for den Trans Europæiske Division (TED), på TEDs årlige forretningsmøde som blev afholdt i Montenegro. Peter var fra 2001 til 2013 spejderchef for Adventistspejderne i Danmark, og det er derfor ikke helt ukendt farvand han begiver sig i kast med.

Peter er blevet kendt for hans passion for spejderarbejdet, og hans evne til at engagerer og motivere de mange frivillige der er brug for, når man skal holde en spejderorganisation kørende. Thomas Müller, formand for Syvende Dags Adventistkirken i Danmark siger: ”Peter er meget kreativ og har en livlig fantasi. Dette har ofte resulteret i kreative terrænture der involverede fly, brandvæsnet og selv militæret. Spejderarbejdet i Danmark er blevet løftet op til et helt nyt niveau under Peters lederskab, og hans formåen i at træne og motivere andre ledere er ekstraordinær.”

Peter starter som spejderchef i TED fra den 1. januar 2016. Peter Bo har fået en 50 % stilling, og vil blive boende i Jylland og pendle til London to gange hver måned for at arbejde to dage ad gangen på TEDs kontor. Resten af tiden vil han arbejde hjemmefra, eller rejse rundt i TEDs 27 medlemslande for at udfylde sin rolle som Spejderchef. Peter Bo siger selv at ”Den røde tråd i min karriere er glæden ved at arbejde med unge mennesker og kunsten at bygge, hvad enten det er huse, aktiviteter, projekter eller foreninger. Jeg glæder mig til at begynde som spejderchef for TED, det bliver utroligt spændende at få lov til at arbejde med udviklingen af spejderarbejdet på et internationalt niveau.”

Peter har i hans tid som spejderchef i Danmark ledet og organiseret flere store begivenheder for unge, med deltagerantal op imod de 3.000, både i Danmark og i udlandet. Til disse begivenheder har han haft ansvaret for at forskellige aktiviteter, udsendelse af invitationer, registrering af deltagere, transport, visum, indkvartering, catering og hvad der ellers skal til for at en begivenhed bliver en succes.

Udover den nye spejderchef blev der også valgt følgende personer som nye afdelingsledere:

Victor Hulbert bliver leder for medie, forlag og brevskole. Hulbert har de sidste ni år været leder af medieafdelingen i den britiske union.

Karen Holford skal lede divisionens familieafdeling. Hun har erfaring fra en lignende stilling i England.

Torben Berland skal lede helseafdelingen. Bergland kommer fra en stilling som afdelingsleder og overlæge på afdelingen for depressive lidelser på Modum Bad i Norge.BIBELVERS

Sl 103,10
han gengælder os ikke vore synder og lønner os ikke efter vor skyld.
Find vores kirker og afdelinger