AHSUnge mexicanere holder et banner op i et lyskryds, der henviser til Johannes 3:16

Unge Adventister spreder håb i Mexico City 

11.11.15 – af Inter-American Division Staff (dm)

En gruppe unge Syvende Dags Adventister i Mexico City, gik for nyligt sammen om at sprede glæde og håb i byens parker og hospitaler.

”Vores by har brug for den helbredende kærlighed fra Jesus,” siger Joel Omaña, arrangører af eventen og ungdomsleder af Narvate Adventistkirke.

”I dag blev næsten 10.000 personer berørte af budskabet om kærlighed i Mexico City, fra en hær af unge mennesker der var fyldte af Helligånden,” sagde Omaña den 10. oktober.

Gruppen, der var bestående af næsten 200 unge, delte sig op i 17 grupper. Hver gruppe roterede rundt imellem forskellige arbejdsstationer, hvor de blandt andet var med til at lave papirfigurer der blev brugt som legetøj til indlagte børn. Familiemedlemmer der stod og ventede udenfor hospitalerne, for at komme ind og besøge deres syge børn blev der bedt for, samtidigt med at der blev serveret med til dem.

På en anden arbejdsstation uddelte unge hundredvis af kopier af ’Vejen til Kristus’, og opførte bibelske dramastykker.

Ifølge Omaña, så havde de unge også tid til at tale med dem de mødte, samt at lytte til hvad de havde at sige. Derudover, blev der placeret en sofa i en af byens parker hvor folk kunne komme hen og lære om Sabbatten og de velsignelser der kommer af at holde den. Denne aktivitet var inspireret af nogle unge i England der har udviklet et helt koncept over navnet Sabbath Sofa.

”Vi er alle kaldet til at prædike evangeliet hver dag, og vi håber at dette initiativ kan inspirere andre kirker så vi kan dele håbet og budskabet,” tilføjede Omaña.

Omaña er allerede i gang med at planlægge programmet for næste års event.BIBELVERS

1 Mos 18,19
Jeg har jo udvalgt ham til at pålægge sine sønner og sin slægt at følge Herrens vej og øve ret og retfærdighed, så Herren kan lade det ske, som han har lovet Abraham.«
Find vores kirker og afdelinger