AHS

Oplev spejderlejren live på din computer, Gudstjenesten flyttet 

31.07.15 – af Dennis Møller

Spejderlejren er ved at være slut og foran os står weekenden og Sabbatten og venter på os. Natten til fredag og fredag formiddag, har budt på en del blæsevejr og det har kostet et par telte og nogle presenninger livet. Ud over det er vi alle ved godt mod.

Torsdag aften var vi alle ude på årets terræntur, hvor vi fik lov til at tage del i Stanley Ekspeditionen 2015. Vi overlevede alle sammen de møder vi havde med en stor gorilla, Zulu krigere, flere forskellige stamme høvdinger og nåede i et stort fakkeloptog frem til dronningen af Saba lidt over midnat.

Vi har alle været velsignet af Carsten Risagers møder og han har klaret at fænge alle, lige fra de største rovere til de mindste spejdere. Vores møder bliver alle streamet og kan følges på www.adventist.dk/tv Mødeprogrammet for resten af lejren er:

Fredag:
Aftenmøde 19.30

Lørdag:
Gudstjeneste 10.30
Aftenmøde 19.30

Hvis I har tænkt jer selv at være med til vores spejdergudstjeneste, så bemærk at den er blevet flyttet frem til kl 10.30, dette sker på grund af at vi i år ikke har nogen der skal døbes, og vi derfor hellere vil bruge lørdag eftermiddag på en strandtur.

I kan se billeder, video og updates fra lejren på www.facebook.com/AdventistspejderneBIBELVERS

2 Mos 20,7
Du må ikke bruge Herren din Guds navn til løgn, for Herren vil aldrig lade den ustraffet, der bruger hans navn til løgn.
Find vores kirker og afdelinger