AHS3 glade triatleter har gennemført the Sanitarium Weet-Bix Kids TRYathlon i Brisbane, Australien.

Adventist organiseret triatlonserie sætter verdensrekord

17.06.15 - af Sharyn Brady, South Pacific Adventist Record, with Adventist Review staff (dm)

En triatlonserie organiseret af the Sanitarium Health & Wellbeing Company, en Syvende Dags Adventist ejet madproducent har sat en ny verdensrekord for den største triatlonserie for deltagere under 16 år. Dette skete med events i New Zealand og Australien der i alt havde 40.500 deltagere.

2015 serien for the Sanitarium Weet-Bix Kids TRYathlon begyndte i december 2014 i Manakau, New Zealand og sluttede i maj 2015 på the Sunshine Coast, Queensland, Australien. De 14 triatlon i New Zealand havde 24.043 deltagere og de 13 arrangerede triatlons i Australien havde 16.457 deltagere.

"Vi er glade for at have taget den nye verdensrekord for det største arrangerede triatlonserie for deltagere under 16 år, som i alt gik over 27 arrangerede triatlons," sagde David Martin som var den ansvarlige for triatlonserien hos Sanitarium Health & Wellbeing.

Det er 17 gang at triatlonserien finder sted, og den opmuntrer børn til at være aktive i forhold til at svømme, cykle og løbe.

"Forældre fortæller os at deres børns selvtillid får et stort løft efter at de har fuldført løbet", fortæller Martin.

The Weet-Bix Kids TRYathlon er målrettet børn i alderen 7 - 15 år, og hver deltager for deres egen officielle Weet-Bix Kids TRY guld medalle og et diplom når de har gennemført. De 7 - 10 årige svømmer 75 meter, cykler 3 km og afslutter med 500 meters løb. Hvorimod de 11 - 15 årige skal gennemføre den dobbelte distance.

Sanitarium Health & Wellbeing producerer morgenmadsproduktet Weet-Bix, som er det bedst sælgende morgenmadsprodukt i Australien.

AHSDeltagere i the Sanitarium Weet-Bix Kids TRYathlon i Auckland, New Zealand.BIBELVERS

Matt 19,26
Jesus så på dem og svarede: »For mennesker er det umuligt, men for Gud er alting muligt.«
Find vores kirker og afdelinger