AHSDer blev taget kreative midler i brug for at fortælle om helse og motion.

En guvernør i Colombia opfodrer kirker til at følge eksempel fra Adventistkirken

10.016.15 - af Shirley Rueda, IAD (dm)

En guvernør i det Sydamerikanske land Colombia har rost Syvende Dags Adventistkirken for at promovere god helse, og appellerer samtidigt til at andre trosretninger skal følge det gode eksempel.

Med støtte fra staten Norte de Santander, uddelte kirkens medlemmer i sidste måned mere end 20.000 bøger om helse og håb, de afholdte en helse expo, og organiserede et løb med deltagelse af handicappede som konkurrerede i rullestoleræs i byen Cúcuta.

"Jeg vil gerne takke jer mange gange," sagde Guvenøren i Norte de Santander Edgar Jesús Díaz. "Det vi søger efter er at finde en løsning til de samfundsgrupper som er mest trængende, og i dag har vi set Syvende Dags Adventistkirken give håb og bedre helse til indbyggerne af Norte de Santander igennem motionsøvelser og sund mad."

Guvernøren opfordrede andre kirkesamfund til at deltage i lignende aktiviteter.

"Vi opfordrer alle kirker, fra en hvilken som helt religiøs baggrund til at støtte op, og dermed blive vidne til de resultater som er blevet synlige for os. Resultaterne er bevidnet med den tydelige glæde og taknemlighed som dem der har fået gavn af programmet udviser," sagde han.

Kirken havde lavet et samarbejde med Jesus Romero, en colombiansk deltager i de Paraolympiske lege og tidligere national mester i gymnastik. Romero som i dag sidder i rullestol pga. en ulykke i 2002, ledte an i rullestol ræset.

Eventen i Cúcuta havde som mål at dele Jesus på en personlig og praktisk måde, udtaler Joel Jaimes, formand for kirken i den nordøstlige konference i Colombia.

"Jeg er så glad fordi at kirken har forstået at vi skal ud på gaderne for at dele det buddkab vi har fået omkring håb," afslutter Jaimes.BIBELVERS

2 Tim 2,22
Sky de ungdommelige tilbøjeligheder, og stræb efter retfærdighed, tro, kærlighed og fred sammen med dem, der påkalder Herren af et rent hjerte.
Find vores kirker og afdelinger