AHSLedelsen i Syvende Dags Adventistkirken i Norge, fra venstre Sigrun Eckhoff, Finn F. Eckhoff (Næstformand); Lynn Kvinge, Reidar J. Kvinge (unionsleder); Solveig Krusholm og Jóhann E. Jóhannsson (økonomichef).

Kirken i Norge har fået nyt navn

27.05.15 - Tekst og foto: Tor Tjeransen (dm)

Kirken i Norge vedtog her i weekenden at ændre navnet fra Syvendedags Adventistsamfunnet til Syvendedags Adventistkirken. Vedtagelsen af det nye navn fandt sted på den norske unions generalforsamling som blev holdt på Tyrifjord videregående skole.

Inden navnet blev ændret havde det været sendt ud til høring blandt alle menighederne i Norge. Ændringen blev da også vedtaget uden den store debat. De delegerede der kommenterede på navnændringen, brugte tid på at understrege det nødvendige i at skifte navn til et begreb som er mere brugt og lettere at forstå. Her i Danmark foretog Adventistkirken det samme navneskift i 2001.

På ledelsesplan blev ledertrioen genvalgt til at sidde i den næste valgperiode 2015-2020. Det vil sige at Reider J. Kvinge blev genvalgt som unionsleder, Finn F. Eckhoff forsætter som næstformand og Jóhann E Jóhannsson som økonomichef.

Syvende Dags Adventistkirken har 4500 medlemmer i Norge.BIBELVERS

Rom 14,19
Lad os derfor stræbe efter det, der tjener freden og den indbyrdes opbyggelse.
Find vores kirker og afdelinger