michigan

Jordskælv rammer amerikansk kirke, under opfordring til at støtte jordskælvsofrene i Nepal

04.05.15 - af Andrew McChesney, news editor, Adventist Review (dm)

Michael Taylor, præst ved Paw Paw Syvende Dags Adventistkirken i Michigan, USA, opfordrede i lørdags sine menighedsmedlemmer til at støtte ADRAs arbejde i det jordskælv ramte Nepal, da et jordskælv ramte selvsamme kirke.

"6600 hundrede mennesker har mistet deres liv i Nepal på grund af det altødelæggende jordskælv der har fundet sted. Nørdhjælpsarbejdet er i fuld gang," sagde Taylor da kirken begyndte at ryste.

På grund af rystelserne stoppede Taylor et øjeblik senere med at tale. "Jeg ved heller ikke hvad det er," sagde han til den smågrinede forsamling. "Så bare lad som ingenting. Det er OK".

Først senere fandt han og resten af kirken ud af, at et jordskælv der målte 4,2 på richerskalaen, havde ramt den sydlige del af Michigan kl. 12.23. Jordskælvet varede fra 5 til 10 sekunder. Ingen skader eller ødelæggelse er blevet rapporteret som følge af jordskælvet, hvis epicenter lå 50 km vest for kirken.

"Vores kirke er placeret så tæt på hovedvejen, at vi er vant til at store lastbiler kører forbi og ryster kirken en lille smule, men da det ikke stoppede med at ryste blev jeg klar over at noget specielt fandt sted," fortæller Taylor.

Opfordringen om at donere til ADRA og jordskælvet blev filmet, og kan ses herunder. Jordskælvet starter 25 sekunder inde i videoen.BIBELVERS

Sl 69,14
Men jeg beder til dig i nådens tid, Herre, svar mig i din store trofasthed, Gud, med din sikre hjælp!
Find vores kirker og afdelinger