vaccine

Syvende Dags Adventistkirken bakker op omkring vaccinationer

19.09.15 - af Andrew McChesney/Adventist Review (dm)

Som følge af den verdensomspænde diskussion, der også har fundet sted i Danmark, omkring spørgsmålet om vaccination. Har Syvende Dags Adventistkirken fra hovedkontoret i USA udsendt en erklæring omkring emnet.

Udtalelsen lyder således:

Syvende Dags Adventistkirken lægger stor vægt på helse og velbefindendehed. Adventisternes fokus på helse bygger på åbenbaringer fra bibelen, de inspirerede tekster fra Ellen G. White (medstifter af kirken), og på fagfællebedømt videnskabeligt litteratur. Derfor opfordrer vi til ansvarlig vaccination, og vi finder ingen religiøse eller trosbaseret grunde, til ikke at opmuntre vores medlemmer til ansvarligt at deltage i beskyttende og forebyggende vaccinationsprogrammer. Vi værdsætter helsen og sikkerheden af befolkningen, hvilket inkluderer opretholdelse af "flokkens immunitet".

Som kirke er vi ikke det individuelle medlems samvittighed, og anerkender de individuelle valg. Valget at ikke lade sig blive vaccineret er ikke og skal ikke blive set som en doktrin fra Syvende Dags Adventistkirken.BIBELVERS

Sl 6,10
Herren hørte, da jeg bønfaldt ham, Herren tager imod min bøn.
Find vores kirker og afdelinger